joi, 3 aprilie 2008

Despre politie

In timpul rezolvarii briefului ne-am pus nenumarate intrebari in legatura cu Politia Romana. Increderea noastra in aceasta institutie depinde de prea multe lucruri traite pe propria piele decat de o campanie de revitalizare a imaginii. Chiar in timpul proiectului, lovindu-ne de tragicul accident de pe soseaua Kiseleff in care politia asista nepasatoare la moartea unei tinere, ne-am pus intrebarea daca e bine ce facem. Din pacate nu suntem intr-o agentie si nu putem refuza clientul.

Iata totusi ca politia face din nou exces de zel si realizeaza o interventie in forta impotriva unor tineri din mai multe tari, care doreau sa isi exprime liber un alt punct de vedere, un punct de vedere ce probabil ar fi deranjat. Asteptam totusi aceleasi actiuni in forta si impotriva adevaratelor probleme ale societatii, impotriva camatarilor, traficantilor si interlopilor. Atunci, intr- adevar, Politia Romana va avea de castigat la capitolul imagine.

3 comentarii:

Mistah White spunea...

INVITATIE PTR 6 APRILIE 2008 !!!
va invitam sa facem o intalnire mare, toata lumea care vrea...www.pimp-my-ad.blogspot.com
mai radem impreuna putin inainte de prezentari:P...ce ziceti?:D

Anonim spunea...

Politia romana in cazul accidentului actiona sub incidenta une legi foarte juste, si anume ca cine e destul de prost sa se arunce in fata unui convoi oficial, are intentia de a opri acel convoi, deci e considerat pericol national. Just si la obiect. Cu privire la interventiua in forta iar sunt de acord, si doar dintr-un singur motiv : mai bine sa fie arestati doi si batuti 20 decat sa se bata intre ei ca la orice alt summit (antiglobalizare, antimilitarizare etc) si sa iasa bai de sange - google daca nu ma crezi.

ghem de idei spunea...

Continuand logica ta, oricine e destul de prost incat sa mearga pe strada prin zona summitului nato, e considerat pericol international, si ar trebui impuscat pe loc. Ce legatura are trecerea unui convoi oficial la 10 minute dupa ce fata aia a avut intentia sa treaca strada, pe trecerea de pietoni?Referitor la interventia in forta, nu putem fi de acord, din simplul motiv ca cei 40-50 nu au incalcat legea in vreun fel. Daca ar fi ajuns in strada, ar fi recurs la violente, da...era normal ca politia sa intervina si sa-i retina.